Over Dennis

Sport

Ik speel volleybal bij de volleybalvereniging De Meteoor in Gorinchem. In 2010 heb ik de website van de vereniging herbouwd in Drupal. Voor deze website heb ik een module gemaakt die automatisch de gegevens van de wedstrijden, zalen, standen en uitslagen importeert van de website van de Nederlandse Volleybal Bond en op de website toont. Hierdoor is de website altijd up-to-date en hoeft er veel minder tijd aan het beheren van de website besteedt te worden.

StarTrek

Al sinds 1999 ben ik eigenaar en beheerder van de website www.startrek.nl. Ook deze website draait op een Drupal. Ondanks dat het al jaren erg stil is in de Star Trek wereld wordt er nog geregeld gepost op de site. Het bijbehorende forum wordt dagelijks door veel Star Trek fans bevolkt.

Vakantie

Zo rond maart ben ik over het algemeen te vinden in Oostenrijk voor de ski vakantie. In de zomer is de bestemming meestal een grote Europese stad.

Werk

Ik ben een ervaren engineer op het gebied van webdevelopment en Content Management Systemen. Ik heb al ruim tien jaar ervaring als ontwikkelaar van maatwerk voor websites binnen diverse Content Management Systemen en custom webapplicaties. Als senior ontwikkelaar ben ik betrokken geweest bij veel implementatie voor onder ander de landelijke overheid en de telecom sector.

Ik heb me gespecialiseerd in CMS systemen op basis van de open-source producten PHP, MySQL en Apache en werk nu voornamelijk met het open-source pakket Drupal.

Naast het uitvoeren van implementaties heb ik veel ervaring met webrichtlijnen, migraties en internet beveiliging.  Ik ben in staat snel nieuwe systemen te doorgronden. Ik kan complexe vraagstukken adequaat omzetten naar een werkend systeem. Ik ben klantgericht en goed in het vertalen van wensen van klanten in ontwerpen en implementaties. Met een kritische instelling en een nauwkeurige werkwijze ga ik voor kwaliteit.

Links: